Gå til innholdet

Registrer organisasjon/arrangement

frivillig-org
Opplysninger om organisasjon
 
Brukeropplysninger

Få flere frivillige

Hvorfor skal jeg bruke Frivillig Trondheim?

Frivillig Trondheim er et gratis verktøy for mobilisering av frivillige til organisasjoner og arrangementer. Ved å registrere din organisasjon blir du synlig for alle brukerne på nettstedet.

Hvordan fungerer systemet?

Du får tilgang til frivilligprofilen til de som melder interesse for din organisasjon. Deretter kan du velge blant frivillige som passer til dine behov. Avtalen med hver enkelt frivillig gjør du i henhold til dine egne rutiner.

Hvordan vet jeg at nye frivillige har meldt sin interesse? 

Du vil motta en e-post hver gang noen melder interesse for din organisasjon. Du kan alltid se oppdatert oversikt over dine interessenter når du er innlogget på siden.

Hvordan kan jeg vite hvilke erfaringer de frivillige har?

Når de frivillige registerer sin profil blir de bedt om å spesifisere hvilke oppgaver de ønsker å bidra med og hvilke erfaringer de har.

Hva gjør jeg dersom jeg har et frivilligsystem fra før?

Frivillig Trondheim erstatter ikke det systemet du allerede har for logistikk av frivillige. Frivillig Trondheim er et verktøy for mobilisering av frivillige. Når du har funnet nye frivillige ved hjelp av denne nettsiden kan du flytte dem over til ditt eksisterende system.

Hvilke krav stilles til meg som organisasjon/arrangør?

Som bruker av Frivillig Trondheim forplikter du deg til å gi en tilbakemelding til de frivillige som viser sin interesse. Både de du ønsker som frivillig og de som ikke passer til dine behov skal få en tilbakemelding fra deg.

Registrer din organisasjon i skjemaet på denne siden!