Gå til innholdet

Vil du være frivillig på Pstereo 2016?

Skjermbilde 2016-02-08 kl. 13.04.53

Vil du være med på å gjøre noen sensommerdager i Trondheim til en uforglemmelig festivalopplevelse? Meld deg som frivillig til Pstereo. 

Sammen er vi Pstereo
Rundt 800 frivillige skal til for å gjøre Pstereo-festivalen til en uforglemmelig opplevelse for 25 000 besøkende. Sammen forvandler de frivillige, festivaldeltagerne og artistene noen kvelder i Trondheim til en felles musikalsk sensommerdrøm. Vil du være med å dele opplevelsen? Her har du litt info:

Hva er det beste med å være frivillig på Pstereo?
Du får gratis inngang de dagene du ikke jobber, en flott festival-t-skjorte og mat og drikke de dagene du jobber. Men viktigst av alt så får du muligheten til å bli kjent med mange nye folk og dele en unik festivalopplevelse, og ikke minst en heidundrende frivilligfest etter endt festival!

Hva kreves for å være frivillig på Pstereo?
Hovedregelen er at man må jobbe tre skift før festivalen, eller to skift i løpet av festivalen for å få festivalpass. Noen av arbeidsoppgavene krever andre skiftordninger, men totalt skal alle jobbe like mye.
Mange ønsker å jobbe/ha fri spesielle dager, gi gjerne beskjed om dette i søknaden din! Vi vil så langt det er praktisk mulig forsøke å imøtekomme ønskene.

Vi forventer at du møter opp edru, tidsnok til vakt og klar for å jobbe.


Se her for påmelding, arbeidsoppgaver og mer info

Nyhetsarkiv