Gå til innholdet

TV-aksjonen NRK 2015 – Vi skal vokte regnskogen

Frivillig Trondheim
I år går TV-aksjonen til Regnskogfondet. Regnskogen er avgjørende for klodens klima, for vår felles framtid, og for de 260 millioner menneskene som har regnskogen som sitt hjem.
TV-aksjonen er verdens største dugnad, og den endrer verden. Siden 1974 har det norske folk under TV-aksjonen samlet inn over syv milliarder kroner som har gitt titalls millioner mennesker livsviktig hjelp. I år går TV-aksjonen til Regnskogfondet. Regnskogen er avgjørende for klodens klima, for vår felles framtid, og for de 260 millioner menneskene som har regnskogen som sitt hjem. Ditt bidrag er svært viktig.

TV-aksjonsdagen er i år satt til å være 18. oktober
Her i Trondheim vil TV-aksjonen lokalt ha to arrangementer på Torvscenen i sentrum i forkant av aksjon. På Torvet skal vi ha appeller, artister på scenen og infostand ved siden av. Vi skal ha aktiviteter som ansiktsmaling for barna og bysti-quiz. Arrangementene starter klokken 12:00 og slutter klokken 15:00, lørdag 10. oktober og lørdag 17. oktober. I tillegg vil P3 ha sitt eget studio like ved oss 16., 17. og 18. oktober. Det betyr noe koordinering og et spennende samarbeid med de.

Vi søker frivillige spesielt til disse to arrangementene, men er du særdeles fleksibel, og ikke redd for å ta i et tak der det trengs, kan vi tilby ekstra oppgaver i tillegg. Et av våre hovedsatsningsområder i år er å engasjere skoler og barnehager. Så langt har vi engasjer et 20-tall av disse hvorav flere skal holde hele uker med regnskog som tema. Disse vil trenge materiell, et tre, samt noen skoler/barnehager ønsker at vi skal delta på et av deres arrangement til inntekt for TV-aksjonen. Er du spesielt barnekjær, ikke redd for å holde en kort appell, er det muligheter også her. Bare si ifra!

Som frivillig i TV-aksjonen, får du delta i Norges største dugnad. Arrangør stiller med T-skjorte, masse godt humør og en meningsfull artig dag for TV-aksjonen. Du vil også få et innblikk i en organisasjon som hvert år engasjerer 7000 frivillige, som igjen håndterer 100 000 bøssebærere. Vi håper du blir med!

Er årets TV-akjson et arrangement du vil bidra på? Registrer deg her og merk av TV- aksjonen NRK 2015 - Regnskogfondet.


Skjermbilde 2015-09-16 kl. 12.57.59

Nyhetsarkiv