Gå til innholdet

Trondheim Metal Fest byr på et rocka arbeidsmiljø!

11247058_266384113531819_1583918297_o.1434111216

1. oktober braker byens kanskje råeste festival, Trondheim Metal Fest, løs på Scandic Lerkendal. Nå har du muligheten for en helt unik backstageopplevelse som frivillige på festivalen!

Trondheim Metal Fest er Norges største innendørs musikkfestival innen sjangeren rock- og metall. Det er derfor ingen tvil om at det trengs mange frivillige for å gjennomføre festivalen. - Enda mangler vi faktisk en liten del, alt i alt ligger tallet på rundt 15 stk som vi mangler, sier Marte Sjøvold fra Trondheim Metal Fest.

- Det vi har mest behov for nå er sikkerhetsvakter, riggere (både opp-og nedrigg), stage crew, sjåfører, noen med bar-erfaring som kan stå i bar og noen til å stå i inngang og garderobe.
- Dette er et helt supert og rocka arbeidsmiljø, hvor alle sammen tar i mot hverandre med glede! sier Sjøvold.

- De frivillige får være med på utrolig mye kult i sammenheng med festivalen, blant annet et standområde hvor vi har mye forskjellig som kan være til smak for enhver. Jobb en, gjerne to kvelder og få gratis pass den dagen du ikke jobber.

For å være frivillige på Trondheim Metal Fest må man være minimum 18 år. Å skal man stå i bar må man være over 20 år. Minimum arbeidsmengde er en kveld med mindre du er rigger, da må du være med på opp-og nedrigg som er to dager.

Har du lyst å bidra på Trondheim Metal Fest 1.-3. oktober. Registrer festivalen som et arrangement du ønsker å delta på og arrangøren vil kontakte deg.

Nyhetsarkiv