Gå til innholdet

Trondheim Calling søker frivillige!

10898044_888094081244983_3972058871788664451_n
Bli med på musikkfesten når Trondheim Calling arrangeres for sjette gang 4.-6.februar 2016!
Styrke lokal musikk
Trondheim Calling sitt hovedformål er å feire ny musikk, vise fram artister som er på vei mot et gjennombrudd og med stor stolthet jobbe for å styrke Trondheims musikkregion.

Trondheim Calling har gjennom fem utgaver utviklet seg fra å være et regionalt samlingspunkt, til å bli et arrangement som hele den nasjonale musikkbransjen deltar på. Trondheim Calling er nå en av Norges største musikkonferanser og den viktigste visningsarenaen i Midt-Norge for artister på vei mot et gjennombrudd.

Publikumsdelen av Trondheim Calling har vært utsolgt fem år på rad og trakk i 2015 over 5000 publikummere i tillegg til 700 konferansedeltagere.

Blant artister som på tidlig stadier i karrieren har vist seg fram på Trondheim Calling finner vi nå etablerte artister som Highasakite, Autolaser, Bendik, Conor Patrick, Ine Hoem og The Fjords.

Trenger frivillige
Vær med å skap ny musikkhistorie og få med deg vinterens beste festivalopplevelse i Trondheim!
- Vi trenger en rekke frivillige til forskjellige oppgaver og er helt avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre arrangementet, sier Morten Prytz, frivilligansvarlig hos Trondheim Calling. 

Laveste aldersgrense for å være frivillig på Trondheim Calling er 18 år. Som frivillig får du tilgang til alle konsertene og seminarene gratis hele helgen når du ikke jobber.

Trondheim Calling 2015 trenger til sammen over 100 frivillige i arbeid på mange forskjellige interessante arbeidsområder. Alle frivillige forventes å jobbe 10 timer, fordelt på 1-2 skift, og alle får minimum 1 hel festival/konferansedag med fri. Som frivillig får du også tilgang til eget område på festivalen med servering av gratis mat og drikke.

Noen av frivilligoppgavene foregår i forkant av arrangementet, noen under selve arrangementet og noen i ettertid. Det vil også bli arrangert en egen etterfest for alle som kan stolt klappe seg på skuldra og si at de var med og skapte Trondheim Calling 2015.

Har du lyst å bidra på Trondheiem Calling? Registrer festivalen som et arrangement du ønsker å delta på og arrangøren vil kontakte deg.

Nyhetsarkiv