Gå til innholdet

Ny barnefestival trenger frivillige

Frivillig Trondheim Juba Juba
Vi gleder oss skikkelig til å lage barnefestival i Festningsparken, men vi trenger litt hjelp. Vil du være med? Vi trenger ivrige frivillige i mange forskjellige roller for å lage Juba Juba 2015.

Som frivillig på Juba Juba får du en unik opplevelse og en sjanse til å være en av de som bidrar til at festivalen blir knallbra!
Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å bli med på laget – bare godt humør og arbeidslyst.

HVOR MYE MÅ JEG JOBBE?
For ett skift får du to dagsbilletter. Du kan jobbe så mange skift du vil, og vil få to dagsbilletter for hvert skift. De kan du selvfølgelig bruke til å ta med familien, venner eller naboen på Juba Juba.

HVA FÅR JEG?
Du får dagsbilletter i henhold til hvor mange skift du jobber, og så klart frivilligskjorte, mat og drikke de dagene du jobber. Du får også møte mange nye flotte folk, en unik festivalopplevelse og være med på å lage tidenes barnefestival i Festningsparken.

HVA KAN JEG JOBBE MED?
Ansiktsmaler - Du har erfaring med ansiktsmaling og digger å få ungene til å se ut som det de vil.

Arena
• Opprigg av festivalområdet fra onsdag 3.juni tom fredag 5.juni
• Nedrigg av festivalområde søndag 7. og mandag 8.juni.
• Inn- og utlevering av utstyr fra lageret vårt. Du bør kunne forskjell på en tapetkniv og en hammer og ellers ha godt humør.

Billett
• Billett - selge billetter ved inngangen til festivalområdet, og bytte forhåndskjøpte billetter i armbånd.
• Akkreditering - innebærer innsjekk og utdeling av materiell til frivillige. I tillegg har akkrediteringen ansvar for innsjekk av gjester, presse og bransje under festivalen. Du bør kunne å bruke en PC, og så klart møte alle med et smil.

Fikser - En fikser ordner ting som oppstår underveis på oppdrag fra områdeansvarlig. Fikserne redder dagen og trår til der det trengs. En fordel om du er litt handy og ikke redd for en utfordring, med godt humør og arbeidslyst.

Foto - Du foreviger den gode stemninga, publikum, konsertene og aktivitetene på festivalen gjennom kameralinsa.

Kiosk - Du står i en av våre mange kiosker og selger mat og drikke, eller kanskje koker du kaffe på kaffestasjonen vår, eller popper popcorn, steiker vafler eller noe lignende? Erfaring med salg er en fordel om du vil stå i kassa.

Miljø - Du sørger for at festivalområdet er ryddig og pent, og at mest mulig avfall blir sortert og resirkulert.

Nattevakt - Du passer på festivalområdet i nattens mulm og mørke. Med trivelig selskap og kaffe og snacks er det slett ikke ille!

Promotering - Plakatering og andre promorelaterte oppgaver i forkant av festivalen. En fordel om du har førerkort.

Solskinnspatrulje - Solskinnspatruljen sørger for at alle frivillige har det hyggelig på jobb, får i seg god mat i pausene og skaper god stemning på frivilligområdet. Kanskje den mest takknemlige jobben du kan ha!

Transport - Frakt av mennesker og ting fra A til B. Du må ha førerkort klasse B (vanlig bil). Du må være komfortabel med å kjøre i sentrum, og ulike type biler. Har du andre førerkortklasser, vennligst nevn dette i søknadsskjemaet.

Vakthold - Du passer på at alle som skal inn på området har på seg armbånd, både under opprigg og nedrigg, og under selve festivalen. Du passer også på at alle kan kose seg på festivalen i trygge omgivelser.

Registrer Juba Juba som en fastival du ønsker å delta på, gjennom din bruker på Frivillig trondheim.
Har du ingen bruker kan du opprette en her.


Har du noen spørsmål kan du sende en e-post til: frivillig@jubajubafestival.no


Nyhetsarkiv