Gå til innholdet

Har du en frivilligsjel i magen og ikke meldt deg enda?

Frivillig Trondheim Julemarkedet

Nå er det nytt år og nye muligheter. Her på Frivillig Trondheim har vi 50 organisasjoner og arrangører som trenger din hjelp.


Året 2013 ble avsluttet med en fabelaktig innsats av frivillige på Julemarkedet i Trondheim. Over 50 engasjerte var med å bidro under markedsdagene på Torvet 13.- 22. desember.

Frivilligkoordinator Line Holm, er svært fornøyd med innsatsen fra de frivillige.

”Dette er engasjerte folk som gir av seg selv, står på og samtidig hygger seg sammen i arbeidet. Det har vært en god blanding av erfarne frivillige som har vært med i mange år, men også nye som opplever julemarkedet for først gang.

Å delta som frivillig i organisasjoner og på arrangement, er en opplevelse i seg selv. Ikke bare deltar du, men er også med på å skape noe. Det er veldig sosialt å engasjere seg som frivillig. Du treffer mange nye mennesker i ulike sammenhenger og som alle jobber mot samme mål. Du blir inspirert samtidig som du inspirerer andre til å gi en hjelpende hånd.”

2013 var et bra år for Frivillig Trondheim, og vi er sikre på at 2014 vil bli enda bedre!

Her finner du en oppdatert oversikt over de 50 organisasjonene. Vi oppfordrer alle arrangører og organisasjoner i Trondheim til å registrere seg på frivilligtrondheim.no, for å komme i kontakt med flere engasjerte ildsjeler.

Lykke til alle sammen! 

frivilligcollage

Nyhetsarkiv