Gå til innholdet

Bli med på magien! Bli frivillig i Kosmorama

Kosmorama_web_karusell

Bli med som frivillig for Trondheim internasjonale filmfestival, Kosmorama. Du får bidra til å skape en fantastisk festival, samtidig som du får eget festivalpass. Minimum arbeidsinnsats; 20 timer.

Om Kosmorama
Kosmorama, Trondheim internasjonale filmfestival, er byens og regionens største filmfestival.
Festivalen arrangeres i uke 10.
Fra tirsdag 8. mars til og med søndag 13. mars presenterer vi et mangfoldig program med håndplukket film fra hele verden, på Nova kinosenter.

Men Kosmorama er mer enn filmvisning. Blant annet blir det filmquiz, sosiale evenementer, foredragsrekker, fester og samtaler om film. Vi deler også ut filmbransjens egen filmpris: Kanonprisen, det nærmeste du kommer Oscar i Norge!

Trenger frivillige
Som frivillig får du være med på å skape en fantastisk festival, samtidig som du får mulighet til å delta selv og få se filmer. De frivillige er helt uunnværlige for Kosmorama, uten dem hadde det ikke festivalen eksistert.

Arbeidsmiljø og sosiale aktiviteter
Når du er medlem i Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil på festivalen. Du får invitasjon til egen førpremiere, kun for frivillige, og selvsagt deltar du på vår avslutningsfest. Du får også rabatt på eksklusive og überkule arrangementer under festivalen. Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama 2016 blir fantastisk.

Krav til deg som frivillig
Frivilligfordelene er en verdsettelse av din innsats.
Vi krever at du møter opp til avtalt tid og gjør jobben på best mulig måte. Minimums arbeidsinnsats er 20 timer, men noen av stillingene vil kreve litt mer.

Nytt om Kosmorama 2016
Fra årets program kan vi friste med at Liv Ullmann kommer for å åpne festivalen på selve kvinnedagen. Ulrik Imtiaz Rolfsen kommer også. 

Les mer om å være frivillig på Kosmorama her

Mer om festivalen her

Nyhetsarkiv