Gå til innholdet

Bli en del av Kosmocrew 2017!

frivillig Kosmocrew

Som frivillig i Kosmorama får du bli med bak kulissene til Trondheim internasjonale filmfestival. Som belønning for innsatsen får du et festivalpass som gir deg mulighet til å se så mye film du greier fra 6. - 12. mars.

Kosmorama omfatter en rekke filmatiske opplevelser. Kjernen er et rikholdig filmprogram med filmer fra hele verden kombinert med prisutdelinger, filmkonkurranser og unike filmarrangement, sier frivilligansvarlig Guro Marøy Ulvestad.

Hvilke opplevelser vil du fremheve på Kosmorama 2017?
I år kan du oppleve Kulinarisk kino, Kosmokids, roboter, VR, prisutdeling, filmquiz, filmpitcher og filmfester, i tillegg til et filmprogram på nesten 80 filmer med blant annet norgespremierer og gjester. Vi kommer til å annonsere programmet fortløpende, med et større programslipp i midten av februar. Så følg med på kosmorama.no.

Hva betyr de frivillige for Kosmorama, og hva kan de forvente seg?
Frivillige er bærebjelken i Kosmorama. I gjestegjengen får du møte filmskapere fra hele verden, som del av kinogjengen får du lov til å spre engasjementet for film og som del av produksjonen og markedsgjengen får du bli med bak kulissene når vi skaper Midt-Norges største filmfestival!

Felles for alle våre frivillige er et glødende engasjement for film, mange gode diskusjoner og selvsagt et frikort til sosialt akseptert "binge-watching" en hel uke til endes!

Hvilke krav stilles til de frivillige?

Alle frivillige må jobbe 21 timer for å få festivalpass til Kosmorama.

Vil du vite mer? Se Kosmoramas frivilliginfo
Vil du være med? Her er påmeldingsskjemaet 

Nyhetsarkiv